Zeitgeist: Addendum 2008

Data:iulie 18th, 2014Genul:2008 Documentar Filme dupa gen Istorice Razboi

Zeitgeist: Addendum 2008 film online subtitrat in Romana.

Sistemul financiar global depinde in mare masura de economia americana. Nu demult a picat Lehman Brothers, banca renumita, urmata apoi de multe altele, generand o criza economica la nivel global, care a atins si Romania. Totul a fost alimentat si de panica oamenilor care s-au grabit sa-si salveze economiile unicul rezultat fiind grabirea sfarsitului chiar si acolo unde ar mai fi existat sperante de remediere a problemei. Cancerul existentei noastre este sustinut cu argumente solide in film, iar societatea in care traim ne este aratata ca fiind total falsa. Viata noastra depinde de cateva corporatii.

Din pacate, despre Masonerie s-a discutat foarte putin pentru mase, dar pentru cei care au urechi sa auda, toata productia s-a invartit in jurul acesteia. Romania se afla intr-o situatie similara celei dezbatute in film, iar concluzia este una cel putin indrazneata. Pentru a distruge sistemul care ne tine in sclavagism economic, trebuie sa-l distrugem prin ignoranta:

1. nu te mai folosi de serviciile corporatiilor
2. cumpara o masina cu putini cai-putere si eficientizeaza-ti consumul de energie pentru a ingenunchea utilizarea combustibililor fosili
3. inchide televizorul! Televiziunile de stiri transmit informatii filtrate de catre marile corporatii. Informeaza-te de pe internet, unde fluxul de informatii inca este destul de liber.
4. Nu mai crede orbeste in Biserica. Cerceteaza ceea ce ti se spune.
5. Nu te inrola in armata. Armata nu e pentru oameni ci pentru a servi anumite interese, si cu siguranta nu pe ale tale.
6. Respinge politica. Aceasta nu te ajuta cu nimic. Stilul tau de viata este asigurat de oameni care lucreaza direct pentru a imbunatati nivelul de trai. Oameni cu cheia franceza in mana, ingineri, minti luminate care lucreaza in permanenta pentru a imbunatati tehnologia cu scopul de a-ti usura viata.

Zeitgeist: Addendum 2008 filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 8,4

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta