Uncanny 2015

Data:noiembrie 13th, 2015Genul:2015 Drama Science Fiction Thriller

 

Uncanny 2015 Misterios film online subtitrat in Romana.

La zece ani după ce a absolvit MIT-ul la vârsta de 19 ani, copilul-minune într-ale ingineriei robotice David Kressen (Mark Webber) se află într-o clădire asemănătoare unei fortăreţe unde lucrează la cel mai important proiect al vieţii sale. Acum, după un deceniu de absenţă, el este pregătit să prezinte lumii creaţia sa şi o invită în acest scop pe reporteriţa Joy Andrews pentru a realiza o seri de interviuri pe care să le prezinte lumii. David şi-a petrecut aceşti ani pentru a dezvolta şi perfecţiona un android cu Inteligenţă Artificială pe care l-a denumit Adam. Androidul seamănă la perfecţie cu un om real, însă atunci când şi începe să gândească pe cont propriu, Adam devine o ameninţare pentru creatorul său şi nu numai.

A technology reporter gets a week of exclusive access to the world’s first perfect artificial intelligence. When the reporter begins a relationship with the scientist who created it, the A.I. begins to exhibit startling and unnerving emergent behavior.

Uncanny 2015 Misterios – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4


Server: 5

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta