Uncanny 2015

Processing your request, Please wait....
Data:noiembrie 13th, 2015Genul:2015 Drama Science Fiction Thriller
Uncanny 2015

 

Uncanny 2015 Misterios film online subtitrat in Romana.

La zece ani după ce a absolvit MIT-ul la vârsta de 19 ani, copilul-minune într-ale ingineriei robotice David Kressen (Mark Webber) se află într-o clădire asemănătoare unei fortăreţe unde lucrează la cel mai important proiect al vieţii sale. Acum, după un deceniu de absenţă, el este pregătit să prezinte lumii creaţia sa şi o invită în acest scop pe reporteriţa Joy Andrews pentru a realiza o seri de interviuri pe care să le prezinte lumii. David şi-a petrecut aceşti ani pentru a dezvolta şi perfecţiona un android cu Inteligenţă Artificială pe care l-a denumit Adam. Androidul seamănă la perfecţie cu un om real, însă atunci când şi începe să gândească pe cont propriu, Adam devine o ameninţare pentru creatorul său şi nu numai.

A technology reporter gets a week of exclusive access to the world’s first perfect artificial intelligence. When the reporter begins a relationship with the scientist who created it, the A.I. begins to exhibit startling and unnerving emergent behavior.

Uncanny 2015 Misterios – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4


Server: 5Pentru o vizionare buna a filmelor apasati butonul play si apoi pauza , lasati 5-10 minute pana
se incarca filmul apoi dati play.
Pentru vizionarea filmelor online la calitate HD, schimba rezolutia de la 360 la 480, 720 dupa caz.
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima versiune de Adobe Flash Player
Va rugam sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!


Uncanny 2015
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2015 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2014 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2014, filme noi 2015 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta