Trance 2013

Data:iulie 2nd, 2014Genul:2013 Crima Drama Filme dupa gen Mister

Trance 2013 Capcana mintii filme online subtitrate

Simon, un conducător de licitaţii de artă fină, îşi uneşte forţele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari.Un adjudecător arta care a devenit amestecat cu un grup de parteneri criminali cu un hipnoterapeut, în scopul de a recupera un tablou pierdut.
Simon, un adjudecător de artă, devine implicat în furtul unui tablou, Vrăjitoarele lui Goya în aer, de la casa lui de licitație proprie. Simon coleg Franck el se confruntă cu arma în mână și ia pictura de la el. Când Franck încearcă să ia pictura, Simon îl atacă și primește o lovitură la cap, care îi lasă cu amnezie. Când Franck ajunge acasă, el descoperă că pachetul conține doar un cadru gol. Franck și offsiderii lui apoi il răpesc și tortureaza Simon, dar el nu are nici o amintire de unde a ascuns pictura, astfel Franck decide să angajeze un hipnoterapeut pentru a încerca sa-l ajute sa-si aminteasca.

Franck face Simon alege un hipnotizator de la un director, și el alege o femeie pe nume Elizabeth Lamb. Elizabeth și Franck începe o relație și ea sugerează că ea încearcă să seducă Simon pentru a găsi pictura. Ea are sex cu Simon și îl hipnotizează. Simon are un vis în care Franck și asociații săi de gând să-l omoare, dar el le ucide în loc. În vis, își amintește unde pictura este, cheamă Elizabeth și-i spune.

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 7,0

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta