The Patriot 2000

Data:iulie 16th, 2014Genul:2000 Actiune Drama Filme dupa gen Razboi

The Patriot 2000 Patriotul film online subtitrat in Romana.

Carolina de Sud – 1776. Benjamin Martin (MEL GIBSON), fost erou al războiului Franco-Indian, a renunţat definitiv la luptă pentru a avea grijă de familia sa în pace. Deşi pe vremuri era un soldat viclean, eficient şi neîndurător, el s-a căsătorit cu o femeie delicată care a născut şapte copii şi, sub influenţa ei, şi-a schimbat trecutul violent pentru un viitor pacifist pe plantaţia sa vastă.

Însă răzvrătirea este iminentă. Un alt conflict, de această data cu Anglia, este inevitabil. Om dedicat famiei sale, Martin nu îşi doreşte să reia lupta. Rămas văduv de curând, el are momentan alte probleme. Este singurul tutore al copilaşilor săi, şi ororile din luptele trecute încă îl mai obsedează. „Dacă mă veţi întreba de dorinţa mea de a purta un război cu Anglia, răspunsul meu va fi „nu”. Am fost la război, şi nu mai vreau să o fac din nou”, spunea Martin într-un discurs emoţionant adresat Adunării locale din Charleston. „Am şapte copii. Soţia mi-a murit. Cine îi va îngriji dacă eu voi pleca la război?”

Fiul său cel mai mare, Gabriel (HEATH LEDGER), nu are nici un fel de îndoieli. Discursurile radicale, pamfletele şi manifestele care încep să apăra în oraşe, biserici şi de-a lungul coloniilor, îl impresionează pe tânăr. Războiul este iminent şi cauza, consideră el, este dreaptă. Împotriva dorinţei tatălui său, Gabriel pleacă la război.

Benjamin Martin se află într-o dilema: pe cât de vehement se opune războiului, pe atât el crede în cauza lui. Apoi englezii, conduşi de nemilosul colonel Tavington (JASON ISAACS), sosesc în pragul casei sale şi îi ameninţă lucrul la care ţine cel mai mult: familia sa. În urma ameninţării casei sale din Carolina de Sud, Martin acceptă să-şi ia armele şi pe fiul său idealist şi patriot pentru a conduce o curajoasă trupă de voluntari într-o luptă inegală împotriva necruţătoarei armate britanice.

Pe parcurs, acest erou fără voie descoperă că singurul mod de a-şi apăra familia este de a lupta pentru libertatea unei naţiuni tinere.

Columbia Pictures prezintă Patriotul, o producţie Mutual Film Company/Centropolis Entertainment regizată de ROLAND EMMERICH. DEAN DEVLIN, MARK GORDON şi GARY LEVINSOHN sunt producători, iar UTE EMMERICH, ROLAND EMMERICH şi WILLIAM FAY sunt producători executivi. Scenariul este scris de ROBERT RODAT, care în 1998 a fost nominalizat la Oscar pentru a€™Cel mai bun scenariu originala€™ cu filmul Saving Private Ryan. PETER WINTHER este co-producător la acest film. DIONNE McNEFF şi MICHAEL DAHAN sunt producători asociaţi. Echipa de realizatori îi mai cuprinde pe directorul de imagine CALEB DESCHANEL, nominalizat de trei ori la Oscar, scenograful KIRK M. PETRUCCELLI, monteurul DAVID BRENNER, laureat al premiului Oscar şi pictoriţa de costume DEBORAH L. SCOTT, câştigatoare a premiului Oscar. Muzica este compusă de JOHN WILLIAMS, de asemenea laureat al premiului Oscar.

Patriot 2000 Patriotul filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 7,1

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta