The Order 2003

Data:ianuarie 25th, 2016Genul:2003 Actiune Mister Thriller

 

The Order 2003 film online subtitrat in Romana.

Premisa filmului este aceea că mai există o cale de-a ajunge în rai în afara aderării la Biserica Romano Catolică. Un Devorator de Păcate secular poate înlătura orice urmă de păcat din suflet, indiferent cât de mare ar fi el, exact cu puţin timp înainte de moarte. Sufletul purificat poate apoi să acceadă în Rai. Biserica, însă, consideră acest lucru drept o erezie. Alex Bernier (Heath Ledger) este un preot deziluzionat, membru a unui ordin religios fictiv a cărui specializare este aceea de-a lupta cu demonii şi alte creaturi demonice.

Părintele Dominic, liderul ordinului religios, şi-a pierdut viaţa la Roma în nişte circumstanţe suspecte, iar Alex pleacă din America pentru a investiga. În Roma, Alex vizitează morga şi vede nişte semne stranii pe trupul neînsufleţit al lui Dominic. După aceea, el ajunge să găsească o carte care explică faptul că acele semne sunt cele ale Devoratorului de Păcate. El se îndreaptă spre Vatican unde un oficial îi spune că Devoratorul de Păcate nu există şi că Dominic ar putea să nu fie îngropat pe tărâmul sfânt deoarece a fost excomunicat din cauza credinţelor sale.

Pe de altă parte, Mara Williams, o artistă pe care Alex a exorcizat-o, evadează din spitalul de boli mintale unde fusese internată şi se duce la biserica lui Alex din America pentru a-l avertiza că ea simte că i se va întâmpla ceva teribil. Cardinalul Driscoll, favorit să devină următorul Papă, soseşte la rândul său din America la Roma şi îi oferă lui Alex un pumnal special. Conform unui fragment de pergament pe care Alex l-a găsit printre cărţile lui Dominic, pumnalul ar trebui introdus în Devoratorul de Păcate în timp ce recită un text în Aramaică.

A young priest is sent to Rome to investigate the troubling death of the head of his order.

The Order 2003 – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta