The Lorax 2012

Data:septembrie 22nd, 2014Genul:2012 Animatie Comedie Familie Filme dupa gen

The Lorax 2012 Dr. Seuss Lorax Protectorul padurii online subtitrat in Romana.

Ted Wiggins este un copil idealist ce locuieşte în „Thneedville”, un oraş cu ziduri imense în care totul este artificial, făcut din plastic, metal sau sintetice. Lui Ted îi place de ecologista locală Audrey şi se hotărăşte să găsească un copac real pentru a o impresiona. Energica lui bunică Norma îi povesteşte în secret o legendă despre un personaj mistic căruia, dacă îi oferi o monedă de 50 de cenţi, o unghie şi o carapace de melc antic, va spune unde se află copacii. Când Ted părăseşte Thneedville pentru a găsi acel personaj descoperă că lumea din afara zidurilor este contaminată şi pustie. Personajul respectiv acceptă să-i spună lui Ted despre copaci dacă va accepta să asculte povestea pe parcursul mai multor vizite.
Ted acceptă această condiţie, chiar dacă are parte de o confruntare cu primarul oraşului, Aloysius O’Hare, şi lacomul proprietar al companiei de oxigen îmbuteliat care face presiuni ca băiatul să nu mai părăsească oraşul. Ted continuă să se furişeze afară din oraş pentru a continua să asculte povestea, încurajat fiind de bunica lui, şi află tot mai multe lucruri despre istoria copacilor. De-a lungul multiplelor vizite, personajul respectiv îi povesteşte cum şi-a îndepărtat familia pentru a face avere.
După ce a dat peste o pădure de copaci Truffula personajul îl întâlneşte pe gardianul pădurii, Lorax, după ce taie unul dintre copaci. Lorax îi solicită insistent să părăsească pădurea, dar el nu doreşte să facă asta. În cele din urmă, cei doi par să se împrietenească şi „intrusul” promite că nu va mai tăia niciun copac. Apoi, invenţia tânărului om de afaceri devine un mare succes şi familia lui soseşte a participa la dezvoltarea afacerii. Deşi la început şi-a ţinut promisiunea şi îşi alimenta afacerea din tăierea copacilor plantaţi în prealabil, rudele sale leneşe şi lăcomia sa l-au convins să renunţe la acest lucru şi să se reîntoarcă la tăierea intensivă a copacilor din pădure.
Îndrăgostit de Audrey, un băiat în vârstă de 12 ani pe nume Ted ar face orice sacrificiu pentru a-i intra în graţii acesteia

The Lorax 2012 Dr. Seuss Lorax Protectorul padurii filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

Server: 4

 

Nota IMDb: 6,5

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta