The Killer Inside Me 2010

Data:iulie 14th, 2014Genul:2010 Crima Drama Filme dupa gen Thriller

Vezi filmul The Killer Inside Me 2010 Ucigaş în mine online subtitrat in Romana.

Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu acelaşi titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoştinţă cu Lou Ford, un poliţist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilităţii un psihopat feroce.

Deşi pare calm, răbdător şi chiar plicticos, Lou Ford ascunde un secret întunecat şi sumbru, care îşi are rădăcinile în copilarie şi care îl transformă din când în când dintr-un om al legii într-un criminal sociopat şi maniac. În adolescenţă, Lou a abuzat sexual o fată şi a fost pe punctul de a fi trimis la închisoare pentru această infracţiune, însă fratele său adoptat pe nume Mike a luat vina asupra lui şi l-a salvat de ruşine. În prezent, Lou Ford are o relaţie amoroasă stabilă cu profesoara Amy Stanton, ceea ce nu îl împiedică să se implice într-o aventură de tip sado-masochist cu prostituata Joyce Lakeland. Atunci când bestia din el începe să ucidă oameni fără discriminare, este responsabilitatea unui procuror local să-l demaşte pe Lou Ford ca fiind un criminal psihopat.

The Killer Inside Me 2010 Ucigaş în mine filme online subtitrate Ro.
 

Server: 1

Server: 2 HD

Server: 3 Superweb

vezi filmul

Server: 4

 

Nota IMDb: 6,2

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta