The Invasion 2007

Data:octombrie 31st, 2014Genul:2007 Actiune Drama Horror Science Fiction Thriller

The Invasion 2007 Invazia film online subtitrat in Romana.

O explozie devastatoare luminează cerul de la Dallas până la Washington D.C., spulberând naveta Patriot în bucăţele care cad peste teritoriul Statelor Unite de la un capăt la altul. Autorităţile încearcă să acţioneze rapid pentru a controla situaţia, dar în acelaşi timp izbucneşte un zvon cum că pe rămăşiţele epavei s-ar fi găsit o substanţă stranie, care a rezistat atât la frigul din spaţiu cât şi la temperatura extrem de ridicată de la reintrarea în atmosferă. Iar cei care vin în contact cu ea vor fi primii care se vor transforma… Dar nimeni nu vrea să provoace panică.
Psihiatra Carol Bennell nu face încă legătura între accidentul navetei spaţiale şi întâmplările care se petrec în jurul ei: una dintre pacientele sale se plânge că soţul ei a fost înlocuit de o altă persoană, pe stradă au loc izbucniri de violenţă, care sunt repede înăbuşite, o substanţă ciudată pătrunde în casa ei, găzduită fiind de acadeaua de Halloween a lui Oliver – o substanţă ciudată care ar putea fi vie. Carol i se plânge prietenului ei, Ben Driscoll, că ceva nu e în regulă, deşi autorităţile de la Washington nu par a fi îngrijorate. Versiunea oficială este că ar fi vorba despre o nouă formă de gripă, dar înainte de a-şi da seama de gravitatea lucrurilor, Carol apucă să-l lase pe Oliver să petreacă week-end-ul cu tatăl său natural, care deţine o funcţie de conducere la Centrul pentru Controlul Epidemiilor. Acesta se află la Washington pentru a investiga cauzele dezastrului şi a fost unul dintre primii oameni care s-au deplasat la locul accidentului.
Pe măsură ce epidemia se răspândeşte, Carol descoperă că tocmai cei care ar trebui să-i imunizeze pe oameni împotriva epidemiilor sunt cei care răspândesc o boală cu mult mai îngrozitoare – un spor de origine necunoscută atacă ADN-ul uman, în timp ce gazda este adormită, reconstruind-o în aceeaşi formă umană, dar făcând-o să-şi piardă sentimentele. Peste noapte, oamenii din jurul ei se transformă în fiinţe robotizate, care nu au decât o singură ţintă: să-i infecteze pe cât mai mulţi şi să preia controlul. Făcând tot posibilul să rămână trează, Carol porneşte într-o căutare disperată, într-o lume transformată, în care ea speră să rămână în viaţă pentru a-şi găsi copilul. Pentru a se mişca printre aceste fiinţe, ea trebuie să rămână calm… să nu trădeze nicio emoţie şi… mai presus de toate, să nu adoarmă.

The Invasion 2007 Invazia filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 5,9

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta