The Art Of Getting By 2011

Data:februarie 5th, 2016Genul:2011 Drama Romantic

 

The Art Of Getting By 2011 Prietenia film online subtitrat in Romana.

George (Freddie Highmore) este un student de liceu în ultimul an şi un artist foarte talentat. El încetează să-şi mai facă temele deoarece simte că nimic nu are sens, drept rezultat el este pus în probaţiune academică. A doua zi, George merge pe acoperişul şcolii şi o vede acolo pe Sally (Emma Roberts) fumând. Atunci când apare şi îi găseşte un profesor, George scoate imediat o ţigară şi ia întreaga vină asupra lui. Sally îl caută ulterior pe George pentru a-i mulţumi şi, chiar dacă el este destul de închis şi nu prea doreşte să stea de vorbă cu ea, în cele din urmă îşi deschide sufletul faţă de ea.
De „Ziua Carierei”, George cunoaşte un tânăr artist, Dustin, şi este inspirat de părerile acestuia despre viaţă. El o aduce pe Sally pentru a-l întâlni pe Dustin şi după ce fac cunoştinţă devine vizibil faptul că Dustin o place pe Sally. Ea îl invită pe George la o petrecere de Anul Nou şi acolo, în timp ce Sally dansează cu fostul ei iubit, George se îmbată, dă de mâncare la boboci şi adoarme pe alee.
De Valentine’s Day, cei doi ies împreună la o cină şi după acea Sally îi cere să facă sex. George, evident şocat de propunere, nu-i răspunde. După această pauză, Sally spune că oricum n-ar trebui să facă asta din moment ce el este singurul ei prieten adevărat. În zilele următoare, George nu-i mai răspunde la telefon şi nici nu mai vorbeşte cu ea deloc, aşa că Sally îl invită pe Dustin să iasă în oraş şi flirtează cu el. După ce acesta o sărută, cei doi încep să iasă la întâlniri romantice, iar George continuă să privească viaţa în nuanţe gri.

George, a lonely and fatalistic teen who has made it all the way to his senior year without ever having done a real day of work, is befriended by Sally, a popular but complicated girl who recognizes in him a kindred spirit.

The Art Of Getting By 2011 Prietenia – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta