Stardust 2007

Data:februarie 23rd, 2016Genul:2007 Aventura Dragoste Familie Fantastic Romantic

 

Stardust 2007 film online subtitrat in Romana.

O echipă imbatabilă formată din scriitorul de mare succes Neil Gaiman și regizorul Matthew Vaughn aduce pe ecranele din toată lumea filmul Stardust / Pulbere de stele, o încântătoare poveste despre o stea căzătoare care nimerește într-un ținut fermecat și care se dovedește a nu fi un meteorit obișnuit, ci o tânără foarte frumoasă și curajoasă. Puterile ei secrete vor fi ținta unei vânători pornite de niște vrăjitoare, de niște pirati, dar și de niște fețe împărătești. Toți vor un singur lucru: inima fetei.

Rezultatul este un basm antrenant și plin de umor în care se amestecă și se potrivesc toate marile teme și elementele spectaculoase care pot încânta spectatorii de toate varstele. Pulbere de stele începe în adormita Anglie, într-un sat numit Wall, denumit așa datorită zidului pe care îl are și care ține separați locuitorii satului de o lume supranaturală dintr-un univers paralel care se află de partea cealaltă a zidului.
Aici trăiește tânărul Tristan Thorne (Charlie Cox) care, îndrăgostit de frumoasa satului, interpretată de Sienna Miller, îi face acesteia o promisiune înflăcărată și inconștientă că îi va aduce o stea căzătoare. Pentru asta Tristan va trebui să treacă zidul interzis și să pătrundă în interiorul ținutului magic și să dea piept cu magia, legenda și lupta.
În ținutul acesta denumit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se așteapta el să fie ci o fată plină de viață care însă este rănită în căderea ei cosmică. Ea este într-un real pericol deoarece despre ea știu deja și o vânează fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obține tronul numai cu ajutorul ei, dar și o vrăjitoare foarte pricepută și ambițioasă care poate căpăta tinerețea înapoi și pentru totdeauna dacă reușește să pună mâna pe stea.

Tristan este hotărât să-și țină cuvântul și să ducă steaua iubitei lui, dar drumul îi va fi îngreunat într-una de întâlniri și aventuri neașteptate cu un căpitan al piraților (Robert De Niro), cu un vânzător fără principii și suflet (Ricky Gervais); și astea nu sunt toate pericolele pe care le are de înfruntat tânărul.

Dar dacă poate supraviețui acestor piedici datorită calităților sale și datorită puterii pe care noua dragoste i-o dă, Tristan va descoperi în această călătorie care este identitatea lui adevărată și care îi este destinul.

The passage from this world to the fantasy kingdom of Stormhold is through a breach in a wall beside an English village. In the 1800s, a boy becomes a man when he ventures through the breach in pursuit of a fallen star, to prove his love for the village beauty. The star is no lump of rock, it’s a maiden, Yvaine. Tristan, the youth, is not the only one looking for her: three witches, led by Lamia, want her heart to make them young; and, the sons of the dead king of Stormhold want her because she holds a ruby that will give one of them title to the throne. Assisting Tristan are his mother, the victim of a spell, and a cross-dressing pirate of the skies. Will Tristan win his true love?

Stardust 2007 online subtitrat HD

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta