Sicario 2015

Data:octombrie 15th, 2015Genul:2015 Actiune Crima Drama

 

Sicario 2015 film online subtitrat in Romana.

Emily Blunt o interpretează pe Kate Macer, o agentă de teren a FBI-ului ce se aventurează în lumea puternică şi periculoasă a cartelurilor de droguri în tentativa ei de-a îşi face un renume şi a căpăta o poziţie mai înaltă în carieră. Ea are de-a face cu bărbaţi puternici şi influenţi într-o lume în care nimeni nu e ceea ce pare a fi, mai ales personajul interpretat de Josh Brolin care sugerează că ar putea fi un contractor pentru serviciul de apărare cu toate că atât Kate cât şi partenerul ei consideră că acesta ar putea fi de la CIA.

When drug violence worsens on the USA Mexico border, the FBI sends an idealistic agent, Kate Macer (Emily Blunt) on a mission to eradicate a drug cartel responsible for a bomb that had killed members of her team. She enters into an uneasy alliance with a shady character called Alejandro (Benicio del Toro), described as a „sicario”, which is Spanish for „hit-man”.

Sicario 2015 – filme online subtitrate Ro.

 

Nota IMDb: 8,1

Calitate Film: HDTs

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2


Server: 3

Server: 4


Server: 5

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta