Showtime 2002

Data:iunie 15th, 2014Genul:2002 Actiune Comedie Crima Filme dupa gen

 

Scurta descriere:

Showtime 2002 -Poliţia în direct.Mitch Preston (ROBERT DE NIRO), un detectiv, care nu ştie de glumă, de la Los Angeles Police Department, este un om care vorbeşte puţin, are puţină răbdare şi este lipsit de maniere. Tot ceea ce vrea el este să fie lăsat în pace să îşi facă treaba în acelaşi mod ca în ultimii 20 de ani. Patrol Officer Trey Sellars (EDDIE MURPHY) are o cu totul altă poveste. În loc să fie un poliţist, el ar prefera mai degrabă să interpreteze unul la televiziune. Actor frustrat, el îşi petrece zilele arestând hoţi de buzunare şi nopţile îmbunătăţindu-şi interpretarea în faţa unei oglinzi, în aşteptarea momentului care îi va schimba viaţa.
Într-o noapte, Trey ia parte la o operaţiune sub acoperire, stricându-i fără să vrea marea şansă a lui Mitch de a captura o bandă de traficanţi de droguri. Câteva minute mai târziu, o echipă de la departamentul de ştiri al unei televiziuni dă buzna în toiul acţiunii, cu reflectoarele aprinse, stânjenind şi mai mult încercările disperate ale lui Mitch de a prinde suspecţii fugari.
Văzând cum se duc pe apa sâmbetei mai multe luni de muncă, detectivul trage un foc către aparatul de filmat. Dacă e vorba să urască pe cineva, aceştia sunt reporterii nepoftiţi şi dacă e vorba să urască pe cineva mai mult decât atât, este un poliţist de doi bani ca Trey care îi stă în cale. Acţiunea necugetată a lui Mitch îl aduce pe prima pagină a ziarelor de a doua zi, primind în acelaşi timp o mustrare de la şefi şi obţinând statutul de celebritate media. În plus, l-a adus în atenţia producătoarei Chase Renzi (RENE RUSSO) de la o puternică reţea de televiziune.
Renzi îşi dă seama imediat ce potenţial ar avea tipul să crească audienţa şi dă buzna în biroul şefului poliţiei cerându-i să lase echipa ei să îl urmărească pas cu pas pe Mitch într-un reality show în direct despre poliţişti. Acesta este ultimul lucru pe care ar vrea să îl facă Mitch însă e singurul care îl poate scăpa de suspendare, putând să continue urmărirea traficanţilor de droguri care i-au scăpat printre degete.
Însă, mai întâi, pentru a compensa severitatea lui Mitch şi aparenta lipsă de talent actoricesc, Renzi trebuie să îi găsească un partener şarmant, comunicativ, telegenic – cineva mult mai stilat, mai dornic de atenţia presei, cineva asemănător cu… Trey. Nu contează că Mitch nu îi poate suporta prezenţa. Împreună, ei sunt făcuţi să devină vedetele celui mai de succes reality show din istoria televiziunii…

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 5,5

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta