Realive 2016

Data:mai 17th, 2017Genul:2016 Dragoste Drama Science Fiction
Realive 2016 Project Lazarus film online subtitrat in romana

Realive 2016 Project Lazarus filme online subtitrate in Romana

În încercarea de a se salva de la moarte, Marc Jarvis (Tom Hughes) este băgat în proiectul Lazarus și își asumă responsabilitatea de a se criogena și a trai cu speranță că într-o zi va avea un viitor mai bun. După 60 de ani, devine primul om din istorie readus la viață este readus la viață, descoperă ca o parte din el încă lipsește, și anume, Naomi (Oona Chaplin), persoana care în trecut era iubita lui. Golul din sufletul lui îl face să ducă o existență morbidă, în ciuda sprijinului care i se conferă din partea celorlalți. Filmul regizat de Mateo Gil, Realive ii conferă autenticitate deosebită, care reușește oarecum să îi dea un plus în ce privește calitatea HD.

Marc (Tom Hughes) is diagnosed with a disease and is given one year left to live. Unable to accept his own end, he decides to freeze his body. Sixty years later, in the year 2084, he becomes the first man to be revived in history. It is then he discovers that the love of his life, Naomi (Oona Chaplin), has accompanied him this entire time in a way that he’d never expected.

Urmareste filmul online Realive 2016 Project Lazarus, filme online subtitrate in Limba Romana pe www.FilmeOnline24.Info

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta