Our Brand Is Crisis 2015

Data:februarie 8th, 2016Genul:2015 Thriller

 

Our Brand Is Crisis 2015 film online subtitrat in Romana.

În anul 2002, politicianul bolivian Pedro Castillo (o versiune fictivă a lui Gonzalo Sanchez de Lozada) angajează o firmă de consultanţă politică americană pentru a-l ajuta să câştige alegerile prezidenţiale din acel an în Bolivia. Firma o aduce pe Jane Bodine (Sandra Bullock) pentru a se ocupa de campania din Bolivia şi a se lupta cu cel mai aprig inamic, tot un american, Pat Candy (Billy Bob Thorton), care se ocupă de campania contra-candidatului. În Bolivia, situaţia este una tensionată.

Populaţia indigenă, care reprezintă majoritatea în ţară, protestează pentru a obţine o reforma constituţională şi a avea o reprezentare în parlament mai pregnantă. Consultanţii americani, necunoscând limba sau cultura locală, sunt convinşi de către Bodine, o strategă politică foarte pricepută, să urmeze o anumită campanie pe care o dezvoltă ea şi o aplică de fiecare dată cu succes. După ce publică un anunţ prin care îl acuză pe Castillo de o aventură amoroasă extraconjugală şi dă vina pe opoziţie, Castillo acceptă să aplice aceeaşi strategie de denigrare asupra oponenţilor săi.

În lunile următoare, echipa încearcă o strategie prin care declară o criză iminentă. Ei plănuiesc, astfel, să bage spaima în sufletele alegătorilor pentru ca aceştia să voteze în favoarea deloc simpaticului, dar cunoscutului Castillo. De asemenea, ei publică fotografii cu adversarul lor împreună cu un criminal de război nazist în fundal, iar drept urmare el este nevoit să iasă în public şi să nege faptul că ar fi un Nazist. Autobuzul lui Castillo este oprit apoi de un grup de protestatari care nu doresc să se implice în ţara lor Fondul Monetar Internaţional.

A battle-hardened American political consultant is sent to help re-elect a controversial president in Bolivia, where she must compete with a long-term rival working for another candidate.

Our Brand Is Crisis 2015 – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta