Monster House 2006

Data:noiembrie 1st, 2014Genul:2006 Animatie Aventura Comedie

Monster House 2006 Casa e un Monstru film online subtitrat in Romana.

În comedia plină de suspans şi aventură a companiei Columbia Pictures, MONSTER HOUSE – Casa e un Monstru!, trei copii (debutanţii Mitchel Musso, Sam Lerner şi Spencer Locke) trec pe celealtă parte a străzii pentru a dezlega un mister şi trăiesc cea mai mare aventură din viaţa lor.
DJ (Musso), copilul de peste drum de casă, are un plan. Jenny (Locke), noua venită are minte. Iar Chowder (Lerner), cel mai bun prieten al lui DJ, nu are nici cea mai vagă idee.
Casa e un Monstru este un film în totalitate original şi conceput de producătorii executivi vizionari Robert Zemeckis şi Steven Spielberg care aduc împreună o distribuţie stelară de actori ce-i include pe Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Kevin James, Jason Lee, Catherine O’Hara, Jon Heder, Kathellen Turner şi Fred Willard.
DJ Walters, în vârstă de 12 ani, care este prins într-un moment ciudat din viaţă, între copilărie şi drumul spre pubertate, are prea mult timp liber şi este de părere că se petrece ceva ciudat în curtea bâtrânului Nebbercracker de peste drum. Lucrurile continuă să dispară în casa ruinată: mingi de baschet, triciclete, jucării şi animale de companie. Şi, dacă stai să te gândeşti, ce s-a întâmplat cu dna. Nebbercracker?
Este ziua de ajun de Halloween şi DJ cu prietenul său Chowder au parte de o întâlnire neplăcută cu dl. Nebbercracker, după ce mingea lor ajunge pe pajistea lui şi este în mod misterios atrasă de către casă. Când, mai târziu, casa încearcă să o înghită pe noua lor prietenă, Jenny, şi nimeni nu crede în apelurile trioul-ui înspăimântat, care pretinde că în casă se petrec lucrui ciudate, ei decid că este de datoria lor să investigheze misterul.
Se îndreaptă spre a primi sfaturi către singura persoană de pe planetă care ar putea să înţeleagă ceea ce se petrece: înţeleptul căruia ei îi spun Skull, un chiulangiu de bucătar de pizza, de vreo 20 de ani, şi maestrul neconstestat al jocurilor electronice. „Am auzit poveşti despre clădiri construite de oameni care au devenit posedate de spirite,” le spune Skull lor.
Vrei să spui că acea casă a prins viaţă? Aoleu!
Skull le spune că singurul mod de a opri casa de la a înghiţi tot ceea ce vede este prin a o lovi în inimă, pe care copiii şi-o imaginează drept cuptorul ce scoate mereu fum, hrănit de la subsol. Ei reuşesc să pună pe picioare ceva ce pare a fi un plan inofensiv – un aspirator deghizat ca manechin uman plin cu sedative. Copiii oferă momeala lor casei, imaginându-şi că odată ce este adormită, ei se pot furişa şi pot stinge cuptorul cu pistoalele lor cu apă.
Micul lor plan nu merge cum trebuie, iar când casa începe să-i fugărească pe stradă – da, aţi auzit bine, îi fugărea pe stradă! – ei trebuie să-şi unească forţele pentru a aduce pacea şi siguranţa în cartier atât de ncesară pentru micii urători de Halloween.

Monster House 2006 Casa e un Monstru filme online subtitrate RO.
 

Server: 1

Server: 2

 

Nota IMDb: 6,7

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta