Kindergarten Cop 2 2016

Data:mai 26th, 2016Genul:2016 Comedie

Kindergarten Cop 2 2016 Polițist de Grădiniță film online subtitrat in Romana.

Scenariul, imaginat de David H. Steinberg (American Pie), îl are pe Lundgren în pielea unui polițist a cărui misiune, de recuperare a unui card de memorie dispărut din Programul de Protecție al Martorilor, îl aduce întâmplător la catedra unei grădinițe.
Primind misiune din partea sefilor sai de-a recupera niste date sensibile care au fost furate de oameni pusi pe creat haos, un agent FBI artagos este nevoit sa se infiltreze sub acoperire intr-o gradinita si sa se pretinda a fi profesor. Insa politica liberala a scolii si corectitudinea excesiva din acel mediu este mult peste asteptarile sale.

Assigned to recover sensitive stolen data, a gruff FBI agent goes undercover as a kindergarten teacher, but the school’s liberal, politically correct environment is more than he bargained for.

Urmareste filmul online Kindergarten Cop 2 2016 Polițist de Grădiniță filme online subtitrat in Limba Romana

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta