Kill or Be Killed 2015

Data:martie 10th, 2016Genul:2015 Horror Mister Thriller

 

Kill or Be Killed 2015 film online subtitrat in Romana.

Scris și regizat de Duane Graves, Justin Meeks un film 2015 horror. In toamna anului 1900, Claude Barbee (Justin Meeks) împreună cu banda lui de nelegiuiți hotărăsc sa jefuiască un tren plin cu bani care trece prin statul american Texas. Dar ce nu știu ei ca pe urmele lor sau pus toți vânătorii de recompense pentru ai captura iar jaful pus la cale de aceasta banda se transforma într-un joc de supraviețuire.

In the autumn of 1900, outlaw Claude Barbee puts his ‘retirement plan’ in action, attempting to lead his train-robbing gang across Texas to recover a cash stash hidden after a botched railroad heist.

 

Server: 1

Server: 2

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta