It’s Kind of a Funny Story 2010

Data:februarie 8th, 2016Genul:2010 Comedie Drama Filme dupa gen Romantic

 

It’s Kind of a Funny Story 2010 O poveste haioasă film online subtitrat in Romana.

După ce se gândeşte să se sinucidă aruncându-se de pe Podul Brooklyn, adolescentul de 16 ani Craig Gilner (Keir Gilchrist) decide totuşi să meargă la un spital pentru a cere ajutor. Craig îi spune doctorului Mahmoud (Aasif Mandvi) că are nevoie de ajutor medical imediat aşa că Mahmoud îl internează pentru o săptămână la salonul de psihiatrie. Se pare că tânărul este foarte stresat la liceu şi se află mereu în umbra celui mai bun prieten al lui, Aaron (Thomas Mann), ce este considerat bun la toate, dar şi de tatăl lui care-l bate la cap să facă mereu ceea ce trebuie.

La început, Craig nu este sigur că a luat cea mai bună decizie de-a se interna, în mare parte din cauză că prietenii şi colegii lui ar putea afla de acest lucru, în special Nia (Zoë Kravitz), fata pentru care are o pasiune însă este iubita lui Aaron. El este plasat în salonul de adulţi, alături de alţi câţiva adolescenţi, pentru că salonul destinat special lor se află în renovare. Craig îl cunoaşte apoi pe Bobby (Zach Galifianakis), un pacient adult care susţine că se află acolo în vacanţă şi îl ia sub aripa sa.

În timpul unei discuţii de grup, Craig află că Bobby este stresat în legătură cu un viitor interviu, iar când Bobby spune că va trebui să participe la interviu cu acelaşi pulover pe care-l poartă în momentul acesta, Craig se oferă să-i dea unul de-al tatălui său. Oferta generoasă a lui Craig este observată de Noelle (Emma Roberts), o altă pacientă adolescentă ce se află acolo pentru că s-a automutilat. Ea este impresionată de Craig şi îi lasă un bileţel în care-i cere să se întâlnească mai pe seară. Mai târziu, Craig şi Noelle participă la o şedinţă de pictură pentru pacienţi, iar Craig pictează o hartă a unui oraş imaginar pe care el o descrie ca fiind „precum creierul meu”.

A clinically depressed teenager gets a new start after he checks himself into an adult psychiatric ward.

It’s Kind of a Funny Story 2010 O poveste haioasă – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta