Fantomas se dechaine 1965

Data:mai 27th, 2017Genul:Actiune Aventura Comedie Crima
Fantomas se dechaine 1965 film online subtitrat in romana

Fantomas se dechaine 1965 filme online subtitrate in Romana

Cand profesorul Marchand, un celebru cercetator, dispare in mod misterios, comisarul Juve il banuieste imediat pe Fantomas. Intre timp ziaristul Fandor se deghizeaza in asistentul profesorului Marchand, Lefevre. In acelasi timp si Fantomas se deghizeaza in acelasi personaj si pleaca la Roma la un congres international si in felul acesta reuseste sa scape de ochii ageri ai lui Juve. Comisarul incearca sa ii dea de urma si astfel incepe o urmarire plina de situatii comice.
Acțiunea filmelor este inspirată din literatură, dar cu o foarte mare marjă de libertate. Eroul cinematografic se deosebește radical de cel literar, prin introducerea unei note umor, care a determinat critica să considere că filmele sunt un fel de capodoperă a unui gen cinematografic care le cuprinde numai pe ele: „filmul de acțiune înspăimântător și burlesc“ în același timp. În timp ce în romane, Fantômas era interesat numai de bogăție, personajul creat de scenarist și întruchipat de Jean Marais își propune dominarea sau distrugerea lumii.

Quand le professeur Marchand, un célèbre scientifique, disparaît mystérieusement, le commissaire Juve soupçonne tout de suite Fantomas. Entre temps le journaliste Fandor se déguise en Léfèvre, assistant de Marchand, et il est enlevé par Fantomas. Mais également le commissaire Juve tombe dans le piège pendant que Fantomas, lui aussi, se déguise en Léfevre et ils se retrouvent tous à Rome à un congrès scientifique. Fantomas aura le dessus et les intéressés se retrouveront dans son antre, prisonniers et, semble-t-il, sans aucune possibilité d’échapper à leur destin, accompagnés par la musique d’un orgue joué par Fantomas.

Urmareste filmul online Fantomas se dechaine 1965, filme online subtitrate in Limba Romana pe www.FilmeOnline24.Info

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

Server: 5

Server: 6

Server: 7

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta