Edge of Darkness 2010

Data:iulie 18th, 2014Genul:2010 Crima Drama Filme dupa gen Mister

Edge of Darkness 2010 Scăpat de sub control film online subtitrat in Romana.

Scăpat de sub control (“Edge of Darkness”) este un thriller plasat la intersecţia dintre politică şi afacerile de mare anvergură. Thomas Craven (Mel Gibson) este un detectiv de la omucideri care lucrează pentru poliţia din Boston. Când unicul său copil, Emma, o tânără de 24 de ani pe care o creştea singur, este ucisă chiar pe treptele casei lor, toată lumea e convinsă că adevărata ţintă era chiar el. Dar veteranul detectiv începe imediat să bănuiască altceva, când descoperă că fiica sa ducea o viaţă secretă. Din acel moment, unica sa obsesie este să descopere de ce a fost ucisă fiica sa, aşa că începe o investigaţie pe cont propriu extrem de periculoasă, căci îl va duce într-o lume a muşamalizărilor corporatiste la nivel înalt, a conspiraţiei guvernamentale şi, în final a crimei. Misiunea lui solitară se transform într-o odisee a redescoperirii de sine şi a mântuirii personale.

Scăpat de sub control este regizat de Martin Campbell (“Casino Royale”) şi îi are în distribuţie pe Mel Gibson (“Braveheart”), Ray Winstone (“The Departed”), Danny Huston (“X-Men Origins: Wolverine”), Bojana Novakovic (“Drag Me to Hell”) şi Shawn Roberts (“I Love You, Beth Cooper”).

Filmul se bazează pe miniseria BBC cu acelaşi nume, cîştigătoare BAFTA şi este produs de Graham King (Oscar pentru “The Departed”) şi asociatul său, Headington (“The Young Victoria”), Michael Wearing, producătorul seriei originale BBC. Scenariul este semnat de William Monahan (“The Departed”) şi Andrew Bovell (“Lantana”).

Edge of Darkness 2010 Scăpat de sub control filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 6,6

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta