Duplex 2003

Data:iulie 18th, 2014Genul:2003 Comedie Filme dupa gen

Duplex 2003 online subtitrat in Romana.

Atunci când o tânãrã pereche cumpãrã în sfârsit casa la care a visat de mult, cei doi nu se asteaptã ca femeia în vârstã care locuieste la etaj sã fie o problemã…dar sicanele bãtrânei nesuferite si încãpãtânate îi silesc pe cei doi îndrãgostiti sã se confrunte cu o serie de obligatii ciudate, chiar nebunesti, fatã de proprietarul clãdirii. Asta pânã când agentul lor imobiliar (Harvey Fierstein) îi duce în Brooklyn, unde gãsesc pe neasteptate casa la care au visat dintotdeauna: un încântãtor duplex de modã veche. Este pur si simplu perfect. Frumos mobilat, renovat cu grijã; este o adevãratã bijuterie. E adevãrat, Alex si Nancy trebuie intre în economiile fãcute mai serios decât se asteptaserã, dar cine poate rezista în fata unei asemenea oferte: douã etaje, o camerã de serviciu si trei semineuri, care încã îsi mai pãstreazã ornamentatiile originale?

Dar noua lor casã aduce cu sine ceva la care cei doi nu se asteptau: o chiriasã care locuieste în apartamentul de sus, pe numele sãu doamna Connelly (Eileen Essell). Luând în calcul vârsta înaintatã a femeii, si sãnãtatea sa destul de subredã, Alex si Nancy îsi imagineazã cã aceastã bãtrânicã drãgutã nu-i va deranja prea mult timp…
Cu toate acestea, simpatica doamnã Connelly nu este nici pe departe atât de îngãduitoare sau de fragilã pe cât credeau Alex si Nancy. Dacã la început pretentiile sale sunt destul de modeste, pe parcurs va deveni din ce în ce mai pisãloagã, pânã când Alex si Nancy se vor trezi cã aleargã ca nebunii, cãutând tot timpul sã repare ceva, sã o ajute, sã o încurajeze, ajungând în final sã consacre mai mult timp acestei chiriase decât ar fi putut crede vreodatã.
Casa lor de vis se transformã într-un adevãrat iad, iar viata încântãtoare pe care au dus-o pânã atunci începe sã nu mai parã chiar atât de roz. In cele din urmã, cei doi îsi dau seama cã totul este posibil în rãzboi, dragoste si proprietãti imobiliare.

Duplex 2003 filme online subtitrate RO.

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 5,8

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta