David Attenboroughs Natural History Museum Alive 2014

Data:ianuarie 18th, 2015Genul:2014 Documentar

 

David Attenboroughs Natural History Museum Alive 2014 David Attenborough lui Muzeul de Istorie Naturala film online subtitrat in Romana.

Scris și prezentat de David Attenborough, se difuzat pe Anul Nou Ziua 2014.Documentarul a fost filmat la Muzeul de Istorie Naturală, Londra, și folosește imagini CGI pentru a aduce la viață multe dintre schelete de animale pe cale de disparitie in muzeu, inclusiv Archaeopteryx, MOA, Gigantopithecus (prezentată ca mai umană decât ponginae), Glossotherium, Ichthyosaurus și Dippy, o replică a unui celebru schelet Diplodocus.
Documentarul a fost bine primit, și a câștigat un televizor BAFTA în fapt category.A cartea companion de specialitate pentru documentarul a fost lansat sub acelasi nume…

David Attenboroughs Natural History Museum Alive 2014 David Attenborough lui Muzeul de Istorie Naturala – filme online subtitrate Ro.

 

Server: 1

Server: 2

 

Nota IMDb: 8,2

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta