Countdown 2016

Data:iulie 25th, 2016Genul:2016 Actiune Crima

Countdown 2016 Numaratoarea inversa filme online subtitrat in Romana

Ray Thompson, un poliţist de la departamentul de Narcotice se reîntoarce la datorie după o perioadă în care a fost suspendat. Aflat la secţia de poliţie, Ray primeşte un pachet. În încercarea de a afla despre ce este vorba, Ray dă peste un site web. Realizează că un maniac tine un copil ostatic. Copilul are legat de corp cu o curea cu dispozitive explozive. Răpitorul cere o răscumpărare de 2 milioane de dolari. Locotenentul Cronin decide să îl trimită pe Ray cu suma respectivă în locul indicat de acesta. Când lucrurile degenerează, Ray îl ucide pe răpitor. Cu doar 6 ore şi 42 de minute la dispoziţie înainte ca explozivul să se declanşeze, Ray este nevoit să facă echipă cu Julia Baker şi să localizeze copilul înainte de a fi mult prea târziu.
WWE superstars Dolph Ziggler and Kane lead the action in this electrifying and heart-pounding thriller. When a madman kidnaps a young boy and rigs him with explosives, Ray (Ziggler), haunted by the loss of his young son, defies his captain (Kane) and takes matters into his own hands. Now, he must beat the clock to stop a psychopath and save an innocent child.

Urmareste filmul online Countdown 2016 Numaratoarea inversa filme online subtitrat in Limba Romana

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta