Blue Is the Warmest Color 2013

Data:iulie 2nd, 2014Genul:2013 Dragoste Drama Filme dupa gen Romantic

La Vie D’Adele Blue Is the Warmest Color 2013 vizioneaza online subtitrat.

Adele viața ei se schimbă atunci când ea se întâlnește cu Emma, o femeie tânără, cu părul albastru, care va permite ei de a descoperi dorinta, de a se afirma ca o femeie, și ca un adult. În fața altora, Adele creste, se caută, se pierde și în cele din urmă se află prin dragoste și pierderi.

Adele’s life is changed when she meets Emma, a young woman with blue hair, who will allow her to discover desire, to assert herself as a woman and as an adult. In front of others, Adele grows, seeks herself, loses herself and ultimately finds herself through love and loss.

 

Server: 1 – Partea: 1

Partea: 2

Server: 2 Superweb

vezi filmul

Server: 3

Server: 4

 

Nota IMDb: 8,0

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta