The Big Wedding 2013

Data:iulie 2nd, 2014Genul:2013 Comedie Filme dupa gen

The Big Wedding 2013 Nunta cu peripetii online subtitrat in Romana.

În pregătirea pentru nunta Alejandro lui, Ellie ajunge la Don (și vechiul ei) acasă, și se lasă inch Ea întrerupe Don la fel ca el este pe cale de a efectua cunnilingus pe Bebe (Susan Sarandon), prietena lui de opt ani (si a lui Ellie fost cel mai bun prieten). Toate sunt jenat, dar le fac mici vorbesc, și el arată Ellie în camera ei. Între timp, Alejandro și Missy lui logodnică (Amanda Seyfried), se întâlnesc cu părintele Moinighan (Robin Williams), preotul care va fi căsătoria lor. Este dezvăluit faptul că mama biologică Alejandro lui Madonna (Patricia Rae) va veni de la Columbia la nuntă, care supără Alejandro, deoarece el nu are o familie „tradițională”, și mama lui catolic nu ar fi de acord cu asta sau faptul că Don și Ellie au fost divorțat.

Lyla, care dezvăluie ea este separat, se duce la spital și vede în vârstă de 29 de ani, fratele ei Jared, un OB, după ce trece afară. Ei vorbesc și este dezvăluit faptul că el este un virgin și este în așteptare pentru „cel drept”. Înapoi acasă, Alejandro spune Ellie despre mama lui vine la nuntă. Explicând că din moment ce ea este un catolic devotat și nu crede în divorț, Alejandro cere Ellie și Don de a pretinde a fi căsătorit pentru următoarele trei zile. Auzind aceasta, Bebe devine supărat și iese din casă, în mod clar supărat la Don. Mama lui Alejandro vine cu biologic sora lui de 20 de ani, Nuria (Ana Ayora). Mai târziu, Nuria flirteaza cu Jared, după ce a nerușinare benzi gol a skinnydip în lac familiei ca el ceasuri.

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3 Superweb

vezi filmul

 

Nota IMDb: 5,5

Calitate Film: DVDRip

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta