Around the World in 80 Days 2004

Data:iunie 15th, 2017Genul:2004 Actiune Aventura Comedie
Around the World in 80 Days 2004 Ocolul Pământului în 80 de zile film online subtitrat in romana

Around the World in 80 Days 2004 Ocolul Pământului în 80 de zile filme online subtitrate in Romana

Aventuri fabuloase, obstacole hilare si momente de actiune dinamica, intr-o distributie care include vedete internationale – iata cum se contureaza povestea a trei personaje fara prea multa ‘stofa’ de erou, care incearca sa respecte un pariu incredibil, in noul film lansat de Walden Media pentru intreaga familie, “Ocolul Pamantului in 80 de zile”, film in care apare Jackie Chan.
Un excentric inventator londonez, Phileas Fogg a descoperit secretele zborului, ale electricitatii si chiar ale rolelor moderne, cu rotitele aranjate pe o singura linie, dar autoritatile epocii il considera doar un trasnit oarecare. Dorindu-si cu disperare sa fie luat in serios, Fogg face un pariu absolut incredibil cu Lordul Kelvin, directorul Academiei Regale de Stiinta: va face ocolul globului in nu mai mult de 80 de zile ! Impreuna cu valetul sau Passepartout si cu Monique, o pictorita franceza amatoare de senzatii tari, Fogg porneste intr-o cursa nebuneasca in jurul lumii, cu sufletul la gura – o poveste care ii poarta pe eroii nostri prin cele mai exotice locuri ale lumii, pe mare, prin aer si pe uscat. In calatoria lor, ei se confrunta cu multe aventuri si obstacole care mai de care mai spectaculoase. In film, apar in roluri scurte si vedete ca Arnold Schwarzenegger, Kathy Bates si Rob Schneider. Regizorul filmului este Frank Coraci (“The Wedding Singer,” “The Waterboy”).

Set in 1890, the story focuses on Passepartout, a Chinese thief who steals a valuable jade Buddha and then seeks refuge in the traveling companionship of an eccentric London inventor and adventurer, Phileas Fogg, who has taken on a bet with members of his gentlemen’s club that he can make it around the world in a mere 80 days, using a variety of means of transportation, like boats, trains, balloons, elephants, etc. Along the way, Passepartout uses his amazing martial arts abilities to defend Fogg from the many dangers they face.. One major threat to their adventure is a detective that’s following them. Why? Just as Fogg and Passeportout left London, a major bank was robbed, with Fogg suspected of using the „around the world” trip as an excuse to escape.. Their path from London and back includes stops in Paris, Turkey, India, China and USA.

Urmareste filmul online Around the World in 80 Days 2004 Ocolul Pământului în 80 de zile, filme online subtitrate in Limba Romana pe www.FilmeOnline24.Info

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Server: 4

Server: 5

 

Trailer:

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta