Panic Room 2002 Camera de refugiu

Data:februarie 16th, 2016Genul:2002 Thriller

 

Panic Room 2002 Camera de refugiu film online subtitrat in Romana.

Camera de refugiu este formată din 4 pereți de beton, o linie telefonică ascunsă care nu este conectată la linia principală, un sistem propriu de ventilație și un perete de monitoare pentru supraveghere care acoperă aproape fiecare ungher al casei – toate fiind protejate de lumea de afară, după cum știm cu toții, de o ușă impenetrabilă făcută din oțel masiv.
Meg Altman (JODIE FOSTER) și fiica ei Sarah (KRISTEN STEWART) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. Însă când trei bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții, Meg și Sarah se adăpostesc în camera de refugiu nerealizând că însăși camera este ținta lor… și spărgătorii vor face tot posibilul să intre înăuntru.

A divorced woman and her diabetic daughter take refuge in their newly-purchased house’s safe room, when three men break-in, searching for a missing fortune.

Panic Room 2002 Camera de refugiu – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2017 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2017 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2017, filme noi 2017 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta