Narc 2002

Data:februarie 15th, 2016Genul:2002 Crima Mister Thriller

 

Narc 2002 Onoare Pătată film online subtitrat in Romana.

Ofiţerul de la narcotice aflat sub acoperire, Nick Tellis (Jason Patric), urmăreşte un dealer de droguri pe străzile din Detroit după ce identitatea sa a fost descoperită. În timpul urmării, dealerul ia ostatic un copil. Tellis reuşeşte să îl împuşte mortal pe dealer înainte ca acesta să apuce să rănească în vreun fel copilul, însă un glonţ rătăcit o loveşte pe mama însărcinată a acestuia şi îi provoacă o pierdere de sarcină. Un an şi jumătate mai târziu, Departamentul de Poliţie îi cere lui Tellis să ancheteze moartea unui alt ofiţer sub acoperire pe nume Michael Calvess.

Tellis este ezitant la început, însă acceptă doar cu două condiţii. Prima condiţie este aceea de-a primi o slujbă la birou dacă va reuşi să asigure o condamnare, iar a doua este să facă echipă cu Henry Oak (Ray Liotta), deoarece ştie că acesta este la curent cu toate probele din cazul Calvess. Şeful departamentului îl informează pe Tellis că Oak este un poliţist foarte bun, dar este, în acelaşi timp, şi o fire instabilă.

Oak este un poliţist hotărât care foloseşte forţa brută împotriva criminalilor şi crede că departamentul vrea ca acest caz să fie muşamalizat. În timpul anchetei, Oak mărturiseşte că soţia lui a murit de cancer şi că nu au niciun copil. El îşi aminteşte despre o captură de droguri făcută în urmă cu ceva ani când a găsit o fetiţă în vârstă de zece ani dezbrăcată şi vândută traficanţilor de carne vie de tatăl ei vitreg care avea datorii. Oak s-a înfuriat teribil şi l-a bătut pe bărbat foarte tare. El vede anumite paralele între acel caz şi cel curent.

When the trail goes cold on a murder investigation of a policeman an undercover narcotics officer is lured back to the force to help solve the case.

Narc 2002 Onoare Pătată – filme online subtitrate Ro.

 

Trailer:

 

Server: 1

Server: 2

Server: 3

Va Multumim Ca a-ti Ales FilmeOnline24.InfoFilme Online 2018 Gratis - Filme Online & Seriale Online   ,Filme Online 2018 gratis subtitrate in Limba Romana. Cele mai noi filme aparute pe internet. Cele mai bune FilmeOnline pentru timpul tau liber, Filme cu o calitate buna. filme online subtitrate 2018, filme noi 2018 gratis, filme noi hd , filme online, filme ,actiune , horror, comedie , subtitrate in romana,Vizioneaza filme online pe telefonul tau Android sau Tableta